Folkekøkken Sønderborg er klar til at udlevere et måltid

12. januar 2023 Sønderborg
Frivillig på køkkenarbejde. Foto: Ole Kæhler
Frivillig på køkkenarbejde. Foto: Ole Kæhler

Sidst på eftermiddagen i dag, torsdag, mødte frivillige ind i køkkenet hos Kirkens Korshær, hvor der skulle laves både asparges- og gullashsuppe, som skal serveres for de mennesker, som dukker op i tidrummet fra klokken 18 til 19.

Det er starten på Folkekøkkenet Sønderborg, som hver torsdag vil tilbyde et godt måltid mad til en billig penge.

“Nogle spiser maden her og andre vælger at tage den med hjem”, siger Vivi Ravnskjær Terp, der er leder i Kirkens Korshær, hvor Varmestuen – på grund af et rottebesøg i køkkenet i Frivillighedens Hus – lægger lokaler til den første åbningsdag i Folkekøkken Sønderborg. Håbet er, at Frivillihedens Hus kan være ramme de fremtidige torsdage.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Udover et måltid, så giver vi også dem, som kommer, nogle råvarer fra Fødevarebanken med hjem”, siger korshærslederen til SønderborgNYT.

Det er foreningerne Red Barnet, Kvindernes Kvinde- og Krisecenter, Sind, Dansk Flygtningehjælp, Røde Kors og Kirkens Korshær, som bag iniviativet – og pengene til maden kommer fra donationer – og du kan også give et bidrag via MobilePay 736353  mrk. Folkekøkken.

Vil du hjælpe os som frivillig til tilberedning og udlevering af mad hver torsdag kl. 17-20 i Frivillighedens Hus, med en donation til folkekøkkenet eller noget helt tredje, så kan du kontakte koordinator Cathrine på telefon 5455 0834 eller sende en mail til: folkekoekkensoenderborg@kirkenskorshaer.dk

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...