Folketingets formand holder ferie uden Facebook… næsten

3. juli 2018 Sønderborg

Jeg holder ferie i juli og sætter ikke nye opslag på Facebook, skriver Folketingets formand, Pia KJærsgaard, på sin Facebookprofil.

Helt tavs agter hun alligevel ikke at være.

“Bortset fra en lille afstikker midt i juli, hvor jeg skal til Island og på Folketingets vegne deltage i fejringen af 100-året for anerkendelsen af Island som suveræn stat. Det glæder jeg mig til”, skriver formanden.

Men så står den på ferie igen indtil august, hvor Dansk Folkeparti holder sommergruppemøde i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg vil ønske alle en dejlig sommer og ser frem til et nyt og spændende folketingsår, som er valgår”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. januar 2022 Politik, Sønderborg

Jesper Larsen vil arbejde for at børn trives

24. januar 2022 Politik

Ved kommunalvalget i november fik Jesper Larsen fra Socialdemokratiet 503 personlige stemmer og de gjorde, at han fik en plads i Byrådet, hvor han er næstformand i Børne- og Uddannelsesudvalget og medlem af Udvalget for Kultur, Idræt og Medborgerskab. “Jeg er virkelig glad for min plads i Børne- og Uddannelsesudvalget, som jeg mener er et […]

Læs mere...