Folketingspolitikere besøger bæredygtige Sønderborg

14. november 2014 Erhverv

Pressemeddelelse:

Mandag får Sønderborg besøg af ni politikere fra Folketingets By- og Boligudvalg og Udvalget for Landdistrikter og Øer. Formålet med besøget

jpg” alt=”Peter Rathjes fra ProjectZero bliver guide for gæsterne fra Folketinget.” width=”300″ height=”231″ /> Peter Rathjes fra ProjectZero bliver guide for gæsterne fra Folketinget.

er, at give de to folketingsudvalg et indtryk af, hvordan Sønderborg Kommune gennem bl.a. ProjectZero-projektet arbejder med bæredygtig byudvikling og hvorledes energirenovering af bygninger og boliger er vigtige elementer i at gøre Sønderborg Kommune til et godt sted at leve, arbejde og drive virksomhed.ProjectZero

Besøget indledes i Alsion, hvor borgmester Erik Lauritzen byder velkommen og fortæller om Alsion, der er et knudepunkt for kultur, forskning og uddannelse i Sønderborg Kommune. Borgmesteren fortæller også om Frank Gehrys masterplan, der skal omdanne havnefronten i Sønderborg til et unikt og bæredygtigt område.

Efter velkomsten på Alsion er der planlagt en ambitiøs rundtur i Sønderborg kommune, der skal demonstrere de energiambitioner og den lokale virkekraft, der præger kommunen. På turen deltager bl.a. Frode Sørensen og Anders Brandt fra byrådet og Peter Rathje fra ProjectZero er turleder.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk