For høj musik har kun ført til to bøder

13. august 2020 112

Her i sommertiden vil unge mennesker gerne feste – og når det ikke er muligt at komme ind på diskotekerne, så festes der privat og det betyder, at der nogle gange spilles højt på musikanlæggene. I Sønderborgområdet er det tilsyneladende kun ganske få gange, at naboer er blevet generet af de festglade unge menneskers musik.

“Vi har været ude og skrive to sigtelser på grund af for høj musik”, siger politiet.

I politiets Områdecenter Syd er der sammenlagt skrevet fire sigtelser på grund af for høj musik – enten på offentligt område eller på privat grund.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er to sigtelser i Aabenraa og så de to i Sønderborg”.

Sigtelserne kan føre til en bøde, der ligger i omegnen af 1500 kroner.

Hvis dine naboer er årsag til generende støj i form af høj musik eller andre former for uacceptabel adfærd, bør du først og fremmest kontakte vedkommende for at gøre opmærksom på problemet. Det kan være, at de slet ikke er klar over, at det støjer, og at problemet kan løses med det samme, oplyser Miljøstyrelsen.

Politiet har mulighed for at gribe ind overfor støj i form af musik eller lignende, hvis politiet vurderer, at støjen forstyrrer den offentlige orden.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. oktober 2021 KV21, Sønderborg

Venstre ser gerne et friplejehjem i Sønderborg by og et på Als

25. oktober 2021 KV21

Venstre har lavet deres eget udspil til ældreområdet og det bliver offentliggjort i morgen, tirsdag. Venstre vil sikre større valgfrihed for den enkelte ældre medborger og en del er det er også at sikre, at der kan oprettes friplejehjem i kommunen. ”I dag har vi Dalsmark Plejehjem i Rinkenæs, der er en del af Danske […]

Læs mere...