ForårsTouren – motionsløb for børn, voksne og hunde

10. april 2022 Tour de France

Vidar Motion havde sat scenen til søndagens motionsløb, ForårsTouren, ved SFS-hallen, hvor børn og voksne i alle aldre kunne deltage på halv-marathon-distancen, 10 kilometer, fem kilometer og i børneløbet samt walking.

Og så var der et løb for hunde og deres ejere – og det skyldes, at løbeklubben har oprettet et hold, HPM Dirty Paws, hvor hunde og deres ejere løber sammen.

“Hunden har en sele på og til den er der en line, hvor den anden ende er sat fast i et bælte, som ejeren har på. Undervejs er det ejeren, der skal dirigere hunden gennem turen og kunsten er, at den firbenede løbemakker skal gå mere op i at løbe end at kigge efter de andre hunde”, fortæller en del deltager.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fordi det var et motionsløb, så handlede det ikke alene om om at vinde – og det gjorde, at der var lægt på at få en god oplevelse og også få rørt sig – og der var rigtigt mange børn, som blev rigtig stolte, da de kom spurtende i mål og fik en medalje om halsen.

Du kan SE BILLEDER HER.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. maj 2022 Erhverv, Nordborg

Skal du med til Klovneløb?

19. maj 2022 Erhverv

Den 29. maj fra kl. 13.30-16.30 er der Klovneløb i Nordborg og det har til formål at samle familier og venner til en hyggelig dag i en god sags tjeneste. Med løbet samles der ind til den landsdækkende forening Danske Hospitalsklovne, så endnu flere hospitalsklovne kan komme ud og glæde børn og unge, der må […]

Læs mere...