Forårsudstilling på Cathrinesminde Teglværk

26. marts 2015 Kultur

Broagerlands Kunstforening har forårsudstilling på Cathrinesminde Teglværk. Det er en tradition der startede i 2000, så det er 16. gang foreningen åbner en udstilling.

png” alt=”Af Hanne Kaas Laursen” width=”263″ height=”191″ /> Af Hanne Kaas Laursen

Der er fernisering på søndag kl. 14.00  og udstillingen kan ses daglig mellem 10 og 16 frem til 26. april – mandage dog lukket.

Udstillingen har altid været grænseoverskridende, så også denne gang er der kunstnere fra Danmark og Tyskland.

Fra Danmark udstiller Hanne Kaas Laursen, Sønderborg. Hun er autodidakt kunstner og maler med nye nordiske akvareltegninger. Hanne Kaas har deltaget i flere udstillinger bl.a. på Bornholm i 2012 og 2013 og på Den censurerede udstilling, Banegården i Aabenraa.

Peter Hesk Møller fra Skovlunde er autodidakt billedhugger. Han arbejder med tegl, ler, sten, bronze og kobber samt mange andre ting. Han har bl.a. deltaget i censurerede udstillinger på Charlottenborg.

Har også deltaget i NORDART i Tyskland og udstillet i Augustenborg.

Skulptur fra PeterHesk Møller.

Skulptur fra PeterHesk Møller.

Fra Nykøbing Sjælland udstiller Asger Kristensen. Han er uddannet keramiker på Kunsthåndværkerskolen i Kolding. Han har bl.a. udstillet i Galleri Pagter i Kolding, Galleribe i Ribe og Crafts Fair, Art in Clay i England.

Kunstneren fra Tyskland er Falko Behrendt fra Lübeck. Han er uddannet maler og grafiker fra ”Hochschule für Bildende Künste” i Dresden. Falko Behrendt har siden 1973 deltaget i over 400 fællesudstillinger og har haft ca. 200 enkeltudstillinger, bl.a. har han udstillet i Japan.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk