Ford i Alsgade: Kom i julestemning i Tinkas juleunivers

29. november 2017 Kultur

Når kalenderen vender bladet til den 1. december på fredag, så er julemåneden officielt i gang. Også årets julekalender ’Tinkas Juleeventyr’ fra TV2 går i luften. I år har børnene og deres forældre endda mulighed for at komme i den helt rigtige stemning foran tv’et med deres egen originale Tinka Nissehue. Alt der kræves er en særlig julestjerne og et besøg hos Ford på Alsgade.

Den årlige julekalender er en fast del af juletraditionen, som hver aften får både børn og voksne til at sidde klar foran tv’et for at følge med i hovedpersonernes eventyr.

Artiklen fortsætter under annoncen

Årets julekalender på TV2 er ’Tinkas Juleeventyr’, der byder på et ægte eventyr med nisser og magi.

Som tidligere år er Ford Danmark samarbejdspartner på TV2’s julekalender, og i den forbindelse inviterer Ford på masser af julehygge, godter og konkurrencer hos den lokale Ford-forhandler i Sønderborg hele december.

Saml julestjernen og få Tinkas nissehue

Hovedpersonen i årets julekalender er nissepigen Tinka, der finder ud af, at hun ikke er en rigtig nisse. Hun begiver sig ud på et ægte juleeventyr i menneskenes verden sammen med ballademageren Lasse, og sammen skal de prøve at løse gåden om, hvorfor mennesker og nisser har levet adskilt de sidste 100 år.

Ford i Sønderborg bliver i anledning af julekalenderen omdannet til et Tinka-univers, hvor børn og barnlige sjæle kan julehygge hele december.

Hele december er der mulighed for at få fingrene i Tinkas karakteristiske nissehue hos din lokale Ford-forhandler, der som de eneste i Danmark lægger inde med den særlige hue.

Sammen med lågekalenderen gemmer der sig en julestjerne, som kan dekoreres, klippes ud og afleveres hos din lokale Ford-forhandler.

Til gengæld får du din helt egen Tinka-nissehue.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk