Foredrag: Elitesoldaten og datter i Vildmarken

6. oktober 2015 Sønderborg

Den 19. oktober kommer tidligere jægersoldat og Sirius-deltager Erik Bruun Jørgensen et smut indenfor hos downloadOutdoor i Centrum, hvor han vil fortælle om sin fantastiske rejse i den nordsvenske vildmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

En rejse, hvor han havde sin lille datter med.

Han skriver i sit materiale:

Her til sommer, var jeg endnu engang ud i naturen med min datter, Karen på 6,5 år, denne gang gik turen til Nordsverige. Min datter og jeg har et ønske om, at vi skal på tur hvert 3. år, hver gang i 45 dage.

I sommeren 2012 var vi af sted for første gang, 45 dage i det nordlige Finland og padlede i kano. Min datter var 3,5 år gammel og det var første gang jeg passede min datter alene, mere end 24 timer. Det var en fantastisk tur, hvor jeg som far, fandt ind i faderrollen. Vi fik en tur vi har snakket om lige siden.remote

Vi har igen været ude og opleve ting sammen. Vi havde tid til at nyde naturen, dyrelivet, kede os, fordybelse, nærvær og bare være sammen. Jeg har vist min datter min passion for at være i naturen og lave ekspeditioner. Det er min mulighed for at give min datter en unik oplevelse og vise hende hvad jeg elsker i livet.

Jeg har altid haft svært ved at finde mig til rette i rollen som far, den første tur gav for første gang, et bånd mellem min datter og jeg. Den her tur gav os endnu mere.

Grunden til det er 45 dage er, at under 3 uger ferie er alt nyt. Jeg oplever at følelsen af hverdag kommer omkring dag 30. Det er sjovt at opleve og komme ud over.

Tilmeld dig foredraget, som finder sted den 29. oktober klokken 19. Der er stadig ledige pladser – og samtidig kan du se på det udstyr, som du skal investere i, hvis du vil nyde en ferie i det fri.

Billetter købes i Outdoor i Centrum og koster 100 kroner.

Se vandreudstyr HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk