Foredrag: Få stabilt blodsukker og føl dig yngre

6. november 2014 Uncategorized

Pressemeddelelse:

_S8K8559%20portræt%20pressefoto

Siff har et bud på den optimale livsstil.

Man bliver revet med, når Siff med store armbevægelser, humor og selvironi, får alvorlige emner som kostvaner og optimal livsstil til at glide ned på en inspirerende måde. Hun deler gavmildt ud af sin viden, indsigt og erfaringer, mens hun taler fra hjertet.  I de seneste 6 år har Siff turneret over hele landet. Nu er turen kommet til Sønderborg med et debatforedrag fuld af sidste nye viden og redskaber, så endnu flere kan få og fastholde et stabilt blodsukker.

Artiklen fortsætter under annoncen

LOF- Syd indbyder til foredraget “Dit bedste år EVER! med stabilt blodsukker!“, hvor Siff udnytter sin baggrund som cand.scient. og gymnasielærer til at servere fagligheden, så alle kan være med. Det sker på Ulkebøl Bibliotek onsdag den 19. november kl. 19.00.

Siff har netop været i Ikast, hvor to kvinder har rykket kropsalderen med hhv. 18 hhv. 22 år. Så fra at have en krop, som var 15 og 12 år ældre end deres dåbsattest, blev de hhv. 3 og 10 år yngre og det på bare et år, samtidig med at de havde tabt 10 kilo. I foråret flyttede en mand sig 20 bodyage år på bare 4 måneder. Han smed samtidig 14 kilo. Og det er muligt for ALLE. Det handler om at få de redskaber, som passer lige netop til den enkelte og det er styrken ved Siff’s foredrag. Hun leverer redskaber og metoder, du fører dem ud i livet så kost, tanker og bevægelse giver energi, klarhed og overskud. Du får en enestående mulighed for at rykke til næste sundhedstrin. Bare mød op og betal i døren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Siff Holst er forfatter til succesbogen ”Stabilt blodsukker – overskud i hverdagen
Der er også lækre smagsprøver, der smager som slik, men er alt andet.

Vil du vide hvor gammel din krop er?

Fra kl.18.00-19.00 har du mulighed for en bodyscanning.

Er din krop mon ældre end dig?

Er din krop mon ældre end dig?

Artiklen fortsætter under annoncen

Her får du målt din bodyage, muskelmasse, BMI, vandprocent m.m. samt personlig vejledning

19.00-21.00 Foredrag

21.00-21.30 For og imod og Spørg løs, så du bliver klar til handling.

Det koster 150 kroner at deltage.

Tilmelding: HER

Skrevet af: Ole [email protected]
1. december 2023 Erhverv, Sønderborg

Der skal laves en miljøvurdering af det kommende Netto-byggeri ved Porten

1. december 2023 Erhverv

Byggeriet af en ny Netto-butik ved Porten er forsinket – og den oprindelige plan med at gå i jorden i uge 30 blev skubbet. ”Det trækker ud, så vi kommer formentlig ikke i jorden før august-september, men forventningen om åbning i foråret 2024 er fortsat intakt”, sagde Jacob Krogsgaard Nielsen fra Salling Groups pressehold til […]

Læs mere...