Foredrag gør foreninger klogere på børn og deres forældre

Lene Tanggaard. Pressefoto
Lene Tanggaard. Pressefoto
19. april 2024 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Mange foreninger oplever at der er børn, der kun deltager i de ugentlige aktiviteter, men når der er træningslejr, lejre eller ture på programmet vælgere forældrene ikke at lade deres børn deltage.

Samrådet Alssund har derfor sammen med Folkeoplysningsudvalget i Sønderborg Kommune arrangeret et foredrag med professor Lene Tanggaard, Torsdag den 25. april kl 19.00, på Business College Syd i Sønderborg, hvor ledere og bestyrelse fra foreninger kan:

Høre hvordan får man forældre til at give slip på deres børn så de kan deltager i alle aktiviteter i foreningen?

Artiklen fortsætter under annoncen

Få indsigt i, hvad vi ved om forældreskab i dag i det moderne samfund og historisk set.

Få viden om børns udvikling og børns læreprocesser fra et psykologisk perspektiv.

Få forståelse for, hvad man selv kan gøre for at styrke sit forældresamarbejde.

Hente viden om og gode råd til sit eget forældreskab.

Foredragsholderen Lene Tanggaard er psykolog, Ph.d. og professor i psykologi ved Aalborg Universitet og rektor ved Designskolen Kolding og  har skrevet bogen: En lille bog om, hvorfor de fleste forældre skal gøre langt mindre, end de tror.

Artiklen fortsætter under annoncen

Faktisk har børn gavn af at opleve rammer der ikke er helt perfekte. Noget forskning tyder ligefrem på, at børn bliver mindre sårbare, mere vedholdende og mere kreative, når de møder det uperfekte, fordi det forbereder dem på en verden, der netop ikke er perfekt.

Af hensyn til forplejningen er der krav om tilmelding senest 21. april via Place2Book.

21. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Skal Sønderborghus tages af salgslisten?

21. maj 2024 Kultur

I sommeren 2022 besluttede Byrådet at sætte en række kommunale bygninger til salg, så der kunne spares penge, men nu opfordrer forvaltningen til, at Byrådet tager to bygninger af salgslisten. Det drejer sig om Sønderborghus og også Riecks Arkæologiske Stensamling i Svenstrup. Forvaltningen har talt med bestyrelsen i Sønderborghus, der ikke ønsker at overtage bygningerne […]

Læs mere...