Forening udskyder affaldsindsamling til september

8. april 2020 Sønderborg

Folkebevægelsen mod affald i naturen er en upolitisk forening, startet i Sønderborg Kommune for to år siden, hvis formål det er, at påvirke holdningen til ikke at smide affald i naturen.

Vi har igen i år i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening, DN, og sammen med lokale ildsjæle arrangeret affaldsindsamling i naturen. I år skulle indsamlingen finde sted søndag, den 26. april 2020 i Nordborg, Havnbjerg, Guderup, Høruphav og Vester Sottrup, skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ligesom DN, udskyder vi indsamlingen til lørdag, den 19. september 2020, kl. 10 – 12, grundet Carona-krisen.

Samtidig appelerer vi til alle borgere om at lade være med at smide affald i naturen, ikke mindst appelerer vi til alle hundeluftere, der samler hundens efterladenskaber op i plasticposer om, at lade være med at smide disse poser i naturen.

Det er vores håb og opfordring, at de mange medborgere, der går en tur i naturen, tager en pose med og indsamler det affald op, de møder på deres tur.  Vi kan benytte denne tid til at lære vore børn på gåturen, at vi ikke smider affald i naturen, og at det faktisk er en uhensigtsmæssig adfærd til skade for vores dejlige natur.

Artiklen fortsætter under annoncen

Adfærden med at smide affald i naturen er uforståelig, lad os sammen påvirke holdningen blandt vore børn, venner og familie til i fremtiden ikke, at smide affald i naturen.

Vi ses lørdag, den 19. september.

Se TV-indslag HER på LINKET hvor Svend Erik Petersen fortæller om foreningen

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...