Forfatningspartiet holdt taler på Rådhustorvet – uden den kommende lokale kandidat

22. september 2021 Politik

Onsdag eftermiddag var der mødt omkring 25 personer op på Rådhustorvet, hvor Forfatningspartiet fortalte om deres syn på det politiske landskab.

Partiet var på Rådhustorvet for at præsentere deres byrådskandidat og for at samle stillere, så hun kan stille op. Og selvom planen er, at få en kandidat i Byrådet, så blev der ikke talt om, hvad partiet kan gøre for sønderborgerne.

Vibeke Schou, som der måske kan stemmes på ved kommunalvalget, var forhindret i at komme.

“Jeg kan fortælle, at statsministeren otte uger inden hun fik posten, blev medlem af en frimurerloge i Aalborg og her er Dronningen og Kronprinsen også medlemmer. Det samme er mange andre magtfulde personer”, sagde Forfatningspartiets formand, Flemming Blicher, for at understrege, at Danmarks Riges Grundlov ikke har sikret, vi har demokrati.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flemming Blicher tog initiativet til Forfatningspartiet efter at have arrangeret demonstrationer mod særloven foran Christiansborg i flere måneder.

“Der sidder en elite og styrer landet og jeg ved, at alle ledende ansatte i ministerierne også er medlemmer i frimurerloger. Det samme er borgmestre og kommunaldirektører”, sagde han.

“Og så er de ikke til at komme i kontakt med. De sidder og gemmer sig bag et bolværk af embedsfolk. Man kan ikke få deres mailadresse eller direkte telefonnummer”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Borgmester Erik Lauritzen var tilfældigvis på Rådhustorvet, da ordene faldt.

“Jeg må hellere give ham min mailadresse”, sagde Erik Lauritzen og skrev den på et stykke papir, som han gik over og afleverede efter talen.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk