Forfatter og forlægger giver dig opskriften til at udgive bøger

25. april 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Overvejer du at udgive en bog?

Vil du sende den til et forlag – eller måske planlægger du at udgive den selv?

Bjarke Larsen giver onsdag den 3. maj kl. 19 et grundigt overblik over de mange forskellige muligheder, du har, hvis du har skrevet en bog og gerne vil have den udgivet.

Det foregår på biblioteket på Kongevej i Sønderborg og der skal ikke betales entré.

Enhver kan udgive en bog i dag – det er bare at printe den. Helt anderledes ser det dog ud, hvis man gerne vil sikre sig, at bogen også får et publikum og omtale i pressen. Der findes der et hav af muligheder for at udgive en bog. Der en den klassiske måde, hvor du sender et manuskript til et forlag, der måske, måske ikke antager manuskriftet til udgivelse. I den anden ende af spektret kan du i stedet vælge selv at klare det hele selv – lige fra redigering til print og markedsføring. Og så er der alle de mange muligheder midt i mellem, hvor du selv klarer fx trykningen, salget eller distributionen, skriver biblioteket i en pressemeddelelse,

Artiklen fortsætter under annoncen

Vær med, når Bjarke Larsen holder et praktisk foredrag om fordele og ulemper, potentialer og faldgruber. Udgivelsesprocessen belyses fra flere vinkler – så du er bedre stillet, hvis du gerne vil have din bog ud til læserne. Foredraget henvender sig til både faglitterære og skønlitterære forfattere.

Bjarke Larsen er forfatter og forlægger. Han har udgivet en lang række bøger om børn, unge og voksne med udviklings- og adfærdsforstyrrelser, og han etablerede i 1995 forlaget Pressto, der primært udgiver fagbøger. Bjarke Larsen var i perioden 2011-2016 chefredaktør på ”BogMarkedet”, der er et fælles fagblad for alle dele af bogbranchen, og blandt andet herfra har han bred indsigt og erfaring med de mange forskellige indgangsvinkler, der findes, når det handler om udgivelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

20. april 2024 Erhverv, Nordborg

Ingen medalje til EUC Syds deltager ved DM i Skills

20. april 2024 Erhverv

Nu er Danmarks dygtigste bagere, tekniske isolatører, møbelpolstrere, anlægsstruktører og kosmetikere fundet. Unge fra 47 forskellige konkurrencefag har netop fået hængt en guldmedalje om halsen ved en storstilet afslutningsceremoni for DM i Skills 2024 – Danmarksmesterskabet for unge fra erhvervsuddannelserne, der i år blev holdt på Dyrskuepladsen i Roskilde. Fra EUC Syd i Sønderborg deltog […]

Læs mere...