Forretningsseminar: Skal du sælge grøn energi og fødevarer til Ukraine?

24. november 2016 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Udenrigsministeriet og ProjectZero inviterer til Ukraine-forretningsseminar på Alsion. Fokus er energi og fødevarer; begge områder repræsenterer store forretnings-potentialer på et marked i vækst.

Seminaret finder sted på Alsion fredag den 2. december kl. 13-16, hvor der efterfølgende er mulighed for individuelle samtaler med den danske ambassadør Christian Dons Christensen fra den Danske Ambassade i Kiev.

Ukraine, rimer for de fleste ikke på energi og vækst, men Ukraine har behov for omstilling til grøn infrastruktur og danske løsninger har store potentialer, skriver ProjectZero i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

ProjectZeros Peter Rathje, deltog fornylig selv på ECO-konference i Lviv, og blev overrasket over både potentialer og ambitioner.

“Jeg ser masser af muligheder for danske affalds-, vand-, energi- og klimaløsninger i Ukraine, hvor især den vestlige del af landet ser sig selv som en del af den europæiske grønne omstilling, siger Peter Rathje, med opfordring til at både rådgivere og løsningsproducenter tilmelder sig seminaret og i selskab med ambassadør Dons Christensen, lærer mere om forretningsmulighederne i Ukraine”, siger Peter Rathje.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilmelding kan ske senest onsdag med email til [email protected]

17. april 2024 Politik, Sønderborg

Målsætningen med 77.000 indbyggere i 2030 holder ikke, siger politikere

17. april 2024 Politik

På mødet i Økonomiudvalget i dag, onsdag, blev der lagt en befolkningsprognose på bordet. Den bygger på tal fra Danmarks Statistik og de viser en befolkningsfremgang på 28 personer frem til 2028. Byrådet arbejder hen imod, at der er 77.000 indbyggere i Sønderborg Kommune i 2030. ”Årets befolkningsprognose understreger med al tydelighed, at vi ikke […]

Læs mere...