Forretningsseminar: Skal du sælge grøn energi og fødevarer til Ukraine?

24. november 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Udenrigsministeriet og ProjectZero inviterer til Ukraine-forretningsseminar på Alsion. Fokus er energi og fødevarer; begge områder repræsenterer store forretnings-potentialer på et marked i vækst.

Seminaret finder sted på Alsion fredag den 2.

Artiklen fortsætter under annoncen

december kl. 13-16, hvor der efterfølgende er mulighed for individuelle samtaler med den danske ambassadør Christian Dons Christensen fra den Danske Ambassade i Kiev.

Ukraine, rimer for de fleste ikke på energi og vækst, men Ukraine har behov for omstilling til grøn infrastruktur og danske løsninger har store potentialer, skriver ProjectZero i en pressemeddelelse.

ProjectZeros Peter Rathje, deltog fornylig selv på ECO-konference i Lviv, og blev overrasket over både potentialer og ambitioner.

“Jeg ser masser af muligheder for danske affalds-, vand-, energi- og klimaløsninger i Ukraine, hvor især den vestlige del af landet ser sig selv som en del af den europæiske grønne omstilling, siger Peter Rathje, med opfordring til at både rådgivere og løsningsproducenter tilmelder sig seminaret og i selskab med ambassadør Dons Christensen, lærer mere om forretningsmulighederne i Ukraine”, siger Peter Rathje.

Tilmelding kan ske senest onsdag med email til tetkob@um.dk

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66)

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Økonomiudvalget skal høre om antallet af SOSU-afskedigelser

17. april 2021 Erhverv

I en analyse fra FOA sættes der fokus på kontrasten mellem antallet af afskedigelsessager og de rekrutteringsmæssige udfordringer i forhold til at rekruttere personale inden for social- og sundhedsfagene. Analysen peger også på, at sygdom er den klart mest hyppige årsag til afskedigelsessager – 6 ud af 10 af afskedigelsessagerne blandt FOA´s medlemmer skyldes sygdom. […]

Læs mere...