Forrygende gang i billetsalget til Als Revyen

19. december 2017 Kultur

Als Revyen i Augustenborg har haft nogle forrygende år med flotte anmeldelser og den ene publikumsrekord efter den anden. Og udviklingen fortsætter. Blot to uger efter billetsalget åbnede, svarende til 400 ud af 1200 billetter til forestillingen ”Det rene guld”solgt.

”Det rene guld” opføres i Kultursalen i Augustenborg-Hallerne i dagene fra den 8. til den 11. marts.

Til premieren den 8. marts er der solgt 33 billetter, mens der til den første forestilling med spisning fredag den 9. marts er solgt over 200 billetter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ja, der er blot 12 billetter tilbage.

Til lørdag den 10. marts er der mindre end 100 billetter tilbage.

Det er 10. gang revyen opføres under navnet Als Revyen. De senere år har revyen udviklet sig fra en meget lokal forestilling til i dag, at være en revy som kærligt behandler emner fra hele kommunen og den danske nation. Om Donald Trump er med i jubilæumsrevyen afsløres først ved premieren.

Billetter til jubilæumsrevyen købes på alsrevyen.dk 

Artiklen fortsætter under annoncen

På scenen i ”Det rene guld” vil man kunne opleve Bodil Nissum, Dorthe Wiseman, Liva Sofie Hampen, Dennis Jacobsen og Per Lykke Hauge. Dertil kommer Nadia Schrøder Sørensen og Kasper Keller Petersen, der er hentet fra Aalborg Studenterrevy.

Fredag den 9. og lørdag den 10. marts serveres der først revypølsebord, så er der revy og aftenen slutter med dans til musik med Route 45.

Torsdag den 8. og søndag den 11. marts underholder elever fra Sønderborg Musikskole i forbindelse med revyen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...