Forrygende god premiere på Kød og Blod

16. januar 2015 Kultur

De mange aktører i musikforestillingen Kød og Blod på Sønderborghus har al mulig grund til at være glade og tilfredse efter premieren fredag aften.IMG_8101

En lang række af de kendte sange fra RockMama, Sanne Salomonsen, blev både sunget og visualiseret på herlig vis – og en stor del af successen skal bestemt deles med musikere og lysmanden.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg synes, det var en flot forestilling og det er dejligt at opleve, hvor meget glade amatører faktisk kan”, siger Kulturudvalgsformand Charlotte Riis Engelbrecht til SønderborgNyt. Hun havde taget skatteministeren med til forestillingen.

“Der var selvfølgelig nogle korte øjeblikke, hvor enkelte af sangerne kiksede en tone, men sådan skal det være til en premiere. Jeg tror, at de har stået på scenen og pludselig oplevet, at de ikke ku’ høre deres egen stemme og så er det helt umuligt at ramme rent”, siger Benny Engelbrecht, der også nød forestillingen.IMG_8110

Borgmester Erik Lauritzen oplevede græsrodskulturen sammen med hustruen og de havde også et par gode timer i Sønderborghus.

“De gjorde det godt. Rigtigt godt”, siger Erik Lauritzen til SønderborgNyt.

Det er foreningen Ung Effekt, der står bag den flotte forestilling. Der er flere forestillinger hen over weekenden og du kan se i kalenderen på SønderborgNyt, hvornår tæppet går op.

billede

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk