Forrygende start på næste sommers revy-grin

1. november 2016 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Man kan vist roligt sige, at Sønderborg Sommer Revy har et meget trofast stampublikum. Så snart nyhedsmail og revyfolderen sendes ud med oplysning om billetstart, menuer, overnatning m.v., så vælter det ind med mails til revyens billetchef Lene Ebbesen.

Og det har altså endnu en gang resulteret i et meget, meget flot startsalg, hvor der allerede er solgt flere end 5000 billetter ud af de 21. 414.

Leif Maibom mener, at det gode forslag selvfølgelig skyldes, at revyen har oparbejdet et rigtig godt ry blandt stampublikummet gennem mange års seriøst revyarbejde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og så skader det jo bestemt heller ikke, at revyen de seneste to år har været stærkt nomineret til priser ved både
Revyernes Revy og TV Charlies RevyGalla.

Nyt i sæson 2017

revy

Lene Ebbesen tager også mod bestillinger på billetter, der skal gives i julegave.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selvom revyen nu går ind i sin 36. sæson, og alt kører efter de traditioner og metoder der er bygget op gennem årene, så er der dog også plads til at nytænke.

For flere år siden startede revyen med at spille dobbelt en enkelt lørdag. Altså både eftermiddag og aften. Det er så gradvist blevet udvidet, så der nu er fire dobbeltforestillinger på udvalgte lørdage. Det har nemlig vist sig, at eftermiddagsforestillingerne ofte sælges hurtigere end aftenforestillingerne.

Det har vi taget konsekvensen af i år. Der er stadig fire dobbeltforestillinger, men derudover også to lørdage, hvor der kun spilles om eftermiddagen, skriver Leif Maibom i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det giver publikum mulighed for at nyde en lækker frokost først – eller efterfølgende spise en af de to aftenrevymenuer på Hotel Comwell.

Revyen har premiere den 3. juni og der er sat 43 forestillinger til salg – selvfølgelig med mulighed for at sætte ekstra forestillinger på.
Telefonsalget til revyen åbner den 7. februar- indtil da sælges billetterne direkte på bestillingskuponen fra revyens hjemmeside – eller billet@sommerrevy.dk

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk