Forsikringskunder inviteret i Sønderborg Sommerrevy

25. juni 2014 Kultur

50 forsikringskunder og deres ledsagere, som sidste efterår fik akut brug for deres forsikringsselskab, vil fremover forbinde fredag den 13. med andet end uheld og ulykker.

Sønderjysk Forsikring brugte sit hovedsponsorat af Sønderborg Sommer Revy og 100 sponsorbilletter på at invitere de 50 uheldige kunder med ledsager til en glad aften i Sønderborg inkl. foredrag ved revydirektør Leif Maibom og adgang til selve revyen. Ifølge administrerende direktør Lars Andersen fra Sønderjysk Forsikring, der også var med til arrangementet, blev det en rigtig god oplevelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Der var god stemning og masser af snak allerede i busserne på vej til Sønderborg, og det fortsatte faktisk hele aftenen – dog ikke under selve forestillingen, her fik vi rørt lattermusklerne, siger Lars Andersen med et smil.

– Det var jo en masse mennesker, der som udgangspunkt ikke kendte hinanden, men som alligevel havde noget til fælles – nemlig at de var blevet ramt af stormskader, siger Lars Andersen.

– Til de øvrige revygæster sørgede vi i øvrigt for en Champagnebrus i pausen. Det gav ekstra mange smil, og flere konstaterede, at isen nok var valgt på grund af farven. Det var den også, siger Lars Andersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Har du ikke set den herlige revy, så klik på banneret på Sønderborg Nyt og køb en billet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2021 Erhverv, Sydals

Als Pølser åbner ishus på Høruphav Havn

17. maj 2021 Erhverv

En havn uden et ishus er næsten utænkeligt, men sådan har det altid været på Høruphav Havn, men fra på søndag, kan der købes is, grillmad og kaffe, når ’Als Pølser & Isbar’ slår skodderne op. Det oplyser bestyrelsesformand Erling Høi-Nielsen i en skrivelse til medlemmerne af Høruphav Havn og Brolaug. ”Det er med stor […]

Læs mere...