Forvaltning: Helt efter bogen beskyttet værksted laver cykelmekaniker-opgaver

21. november 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

De lokale cykelhandlere har takket nej til kvit og frit at sætte en masse indsamlede, brugte cykler i stand for de mange tusinde børn, der kommer på spejderlejr i Sønderborg til sommer.

Og nu viser det sig, at Værkstedet Østerlund i Nordborg, der beskæftiger udviklingshæmmede har fået opgaven og i den forbindelse udtalte Dansk Industris Erling Duus, at det ikke er helt efter bogen, at Sønderborg Kommune påtager sig opgaver, som det lokale erhvervsliv ellers skal leve af.

Nu har forvaltningen sendt en redegørelse til byrådets politikere, hvor der ifølge Fælleslistens Aase Nyegaard står, at der ikke er noget at komme efter.

“Det er indenfor lovens rammer”, refererer Aase Nyegaard.

Fangede ikke udvalgsformænd

SønderborgNYT har forgæves forsøgt at fange Erhvervsudvalgets formand, konservative Ole W.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stenshøj, for at høre, om det ikke strider imod tilløbet til større erhvervsvenlighed, når kommunen tager opgaver, der hører til hos erhvervslivets faglærte.

Det har heller ikke været muligt at få forbindelse til formanden for Socialudvalget og få at vide, hvorfor en skattefinanseret social institution tager opgaver, der hører hjemme i det private erhvervsliv og også høre, om spejder-sekretariatet ikke kunne have fundet sponsorer til at betale for en fagligt forsvarlig istandsættelse af de gratis indsamlede lejrcykler.

I budgettet har spejderne, trods 31 millioner kommunale skattekroner, ifølge eget udsagn ikke plads til at betale for reparationen af de mange cykler.

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Uddannelse, Sønderborg

Følg med i Forskningens Døgn

22. april 2021 Uddannelse

I næste uge kan alle se med på deres computer, tablet eller telefon, når forskere fra blandt andet universiteter, virksomheder og formidlings- og forskningscentre deler ud af deres viden inden for en bred række af emner og områder. Det er nemlig blevet tid til den årlige begivenhed, der går under betegnelsen Forskningens Døgn, som er […]

Læs mere...