Folketingsvalget udskrevet

Her er de lokale kandidater

 

Forvaltningen klar med plan for ABUs afdeling Skoven

29. juli 2014 Uncategorized

Især Børn & Familiechef Marianne Helms har haft travlt med at skrive en genopretningsplan for Alssund Børne- og Ungdomscenters afdelingen, Skoven. Og det fremgår tydeligt af planen, at der skal en del kurser til, så de ansatte kan blive opdateret på deres faglige område.

Jette Østergaard kan glemme alt om ABU fra midten af august, hvor hun som længe planlagt fratræder sin stilling.

Jette Østergaard kan glemme alt om ABU fra midten af august, hvor hun som længe planlagt fratræder sin stilling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Indtil stedfortræder Lise-Lotte Bojer Fogtmann vender tilbage til institutionen efter feriedagene, så er Børn & Familiechef Marianne Helms på stedet, hvor hun sammen med afdelingslederne varetager ledelsen af Alssund Børne- og Ungdomscenter.

Fra september vil der blive holdt ugentlige møder, hvor forvaltningen så kan følge med i udviklingen på institutionen. Møderne skal handle om de ting, der er skrevet i tilsynets rapport.

Desuden overvejer forvaltningen, om der skal ske organisatoriske ændringer, så ledelsesopgaven kan styrkes.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det skærpede tilsyn med institutionen gælder fortsat og frem til 15. august er det direktør Jette Østergaard, der deltager i møder omkring påbuddet. Herefter bliver det hendes afløser, der skal med ved bordet.

Medarbejdere har ringet til Sønderborg Nyt og sagt, at Socialtilsyn Syd har forkastet kommunens redningsplan, men her siger direktør Jette Østergaard, at der blot skal suppleres med flere ting.

Den 12. august er der opfølgningsmøde med Socialtilsyn Syd om redningsplanen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 FV22, Sønderborg

FV22: Statsministeren udskriver folketingsvalg – her er de lokale kandidater

5. oktober 2022 FV22

Statsminister Mette Frederiksen har netop udskrevet folketingsvalg og valgdagen er sat til den 1. november. I Sønderborg Kommune stiller seks lokale folketingskandidater op: Tidligere minister og nuværende folketingsmedlem Benny Engelbrecht stiller op for Socialdemokratiet, Byrådsmedlem Bo Kleis Christensen stiller op for Nye Borgerlige, Chris Preuss stiller op for Venstre, Dorthe Wildt stiller op for Liberal […]

Læs mere...