Foto: : SønderborgNyts fotograf tilbyder kurser

20. september 2014 Kultur

Der er rigtigt mange sønderborgensere, der har et godt kamera, men det er ikke altid, at udstyret alene er garanti for fantastiske billeder. Men IMG_8320nu har SønderborgNyts fotograf bestemt sig for at lave en lille række foto-kurser, hvor læserne kan købe sig en plads.

Fotografen synes ikke, det er spændende at sidde på rad og række og høre en masse om kamera-indstillinger, så kurserne foregår i “marken” med en masse fotoopgaver – og du lærer løbende en hel masse om, hvordan du sikrer dig, at dine billeder bliver præcis, som du drømmer om.

Hvis det frister med et kursus for praktikere, så send en mail til foto@sonderborgnyt.dk – skriv dit navn og telenummer i mailen.

Så får du de nødvendige oplysninger.

Du kan klikke på billede og kigge på, hvad det er for nogle billeder, du også lærer at knipse.

 

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Grillbaren – med det traditionelle udvalg som nu har fået et kvalitetsløft

16. april 2021 Erhverv

Fredag formiddag åbende Grillbaren, som ligger i krydset ved Perlegade og Østergade – og det er Tataro-brødrene og deres kompagnon, Torben Klitbo, der står bag. “Vores udvalg er stort set det samme, som man så i grillbarer, dengang de kom til landet, men vi har givet kvaliteten et løft”, siger Torben Klitbo til SønderborgNYT. Altså […]

Læs mere...