Foto: : SønderborgNyts fotograf tilbyder kurser

20. september 2014 Kultur

Der er rigtigt mange sønderborgensere, der har et godt kamera, men det er ikke altid, at udstyret alene er garanti for fantastiske billeder. Men IMG_8320nu har SønderborgNyts fotograf bestemt sig for at lave en lille række foto-kurser, hvor læserne kan købe sig en plads.

Fotografen synes ikke, det er spændende at sidde på rad og række og høre en masse om kamera-indstillinger, så kurserne foregår i “marken” med en masse fotoopgaver – og du lærer løbende en hel masse om, hvordan du sikrer dig, at dine billeder bliver præcis, som du drømmer om.

Hvis det frister med et kursus for praktikere, så send en mail til foto@sonderborgnyt.dk – skriv dit navn og telenummer i mailen.

Så får du de nødvendige oplysninger.

Du kan klikke på billede og kigge på, hvad det er for nogle billeder, du også lærer at knipse.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2022 Erhverv, REGIONALT

Thue Hvorslev bliver ny administrerende direktør for Sygehus Sønderjylland

30. november 2022 Erhverv

Region Syddanmark ansætter pr. 1. januar Thue Hvorslev som ny administrerende sygehusdirektør på Sygehus Sønderjylland, der omfatter sygehusene i Sønderborg, Aabenraa og Tønder. Thue Hvorslev er kommer fra en stilling som hospitalschef på Dansk Gigthospital. Her har han siden 2011 haft hovedansvaret for blandt andet hospitalets samlede drift, økonomi og udvikling. I sit nye job, […]

Læs mere...