Foto: : SønderborgNyts fotograf tilbyder kurser

20. september 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Der er rigtigt mange sønderborgensere, der har et godt kamera, men det er ikke altid, at udstyret alene er garanti for fantastiske billeder. Men IMG_8320nu har SønderborgNyts fotograf bestemt sig for at lave en lille række foto-kurser, hvor læserne kan købe sig en plads.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fotografen synes ikke, det er spændende at sidde på rad og række og høre en masse om kamera-indstillinger, så kurserne foregår i “marken” med en masse fotoopgaver – og du lærer løbende en hel masse om, hvordan du sikrer dig, at dine billeder bliver præcis, som du drømmer om.

Hvis det frister med et kursus for praktikere, så send en mail til [email protected] – skriv dit navn og telenummer i mailen.

Så får du de nødvendige oplysninger.

Du kan klikke på billede og kigge på, hvad det er for nogle billeder, du også lærer at knipse.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

20. april 2024 Erhverv, Nordborg

Ingen medalje til EUC Syds deltager ved DM i Skills

20. april 2024 Erhverv

Nu er Danmarks dygtigste bagere, tekniske isolatører, møbelpolstrere, anlægsstruktører og kosmetikere fundet. Unge fra 47 forskellige konkurrencefag har netop fået hængt en guldmedalje om halsen ved en storstilet afslutningsceremoni for DM i Skills 2024 – Danmarksmesterskabet for unge fra erhvervsuddannelserne, der i år blev holdt på Dyrskuepladsen i Roskilde. Fra EUC Syd i Sønderborg deltog […]

Læs mere...