Fotoudstilling i Galleri Artibs i Holm i påsken

22. marts 2018 Kultur

Fotograferne Kirsten Trebbien og Ib Trebbien eksperimenterer med formater og materialer i dette års påskeudstilling, hvor de er på hjemmebane i galleriet Artibs i Holm som en del af Påskeudstillinger på Als.

Deres motiver og tilgangen til dem er forskellige. Men begge har en forkærlighed for det uperfekte i deres billeder: den krøllede dug, brødkrummerne, den sorte koral, der bryder op gennem sandet, kluden over kølerdækslet, skriver galleriet Artibs i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvor Kirsten Trebbiens udgangspunkt er det klassiske stilleben, arrangeret og fotograferet i kontrollerede studieomgivelser, finder Ib Trebbien som oftest sine motiver ude på lokationer langt fra studiet.

Udstillingen er åben hele påsken, fra skærtorsdag til 2. påskedag, klokken 11-17 og adressen er Møllegade 1, Holm, Nordborg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Sport, Sønderborg

Sønderborg Futsal skal spille mod Hjørring – det gælder topplaceringen i rækken

9. december 2022 Sport

I morgen, lørdag, kl. 14:00 spilles andensidste runde af grundspillet, hvor Sønderborg møder Hjørring på hjemmebane i Humlehøjhallen, og netop de to hold skal fordele første- og andenpladsen mellem sig, hvor Sønderborg fører rækken med to point ned til Hjørring, skriver Sønderborg Futsal. Sønderborg kan med en sejr sikre sig førstepladsen i grundspillet, hvor en […]

Læs mere...