Fotoudstilling i Galleri Artibs i Holm i påsken

22. marts 2018 Kultur

Fotograferne Kirsten Trebbien og Ib Trebbien eksperimenterer med formater og materialer i dette års påskeudstilling, hvor de er på hjemmebane i galleriet Artibs i Holm som en del af Påskeudstillinger på Als.

Deres motiver og tilgangen til dem er forskellige. Men begge har en forkærlighed for det uperfekte i deres billeder: den krøllede dug, brødkrummerne, den sorte koral, der bryder op gennem sandet, kluden over kølerdækslet, skriver galleriet Artibs i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvor Kirsten Trebbiens udgangspunkt er det klassiske stilleben, arrangeret og fotograferet i kontrollerede studieomgivelser, finder Ib Trebbien som oftest sine motiver ude på lokationer langt fra studiet.

Udstillingen er åben hele påsken, fra skærtorsdag til 2. påskedag, klokken 11-17 og adressen er Møllegade 1, Holm, Nordborg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 Kultur, Gråsten

Brecklings Bogcafé: Halvdelen af billetterne til Jussi Adler Olsen er solgt

Foto: Robin Skjoldborg
24. oktober 2021 Kultur

Noget tyder på, at det blive sidste gang man kan møde krimikongen Jussi Adler-Olsen i det sønderjyske, siger Allan Breckling, som er vært i Brecklings Bogcafé, som har valgt Gråsten – det lille kongerige – til at få besøg af den verdensberømte forfatter torsdag den 18. november klokken 19.00. Rammen bliver Ahlmannsparkens BHJ-sal. “På 10 […]

Læs mere...