Fra april: Kun et nummer til skadeklinik og vagtlæge

24. september 2013 Uncategorized

Regionsrådet venter at telefonerne kimer 200.000 gange om året hos visitationssygeplejersker og vagtlæger, når de pr. 1. april 2014 sidder klar til at henvise Region Syddanmarks borgere til den rigtige hjælp.

Sygeplejerskerne og vagtlægerne bliver en nemlig en del af den plan, som Regionsrådet i Region Syddanmark vedtog mandag, der redegør for, hvordan regionen vil visitere patienter, når de eksempelvis skal på skadestuen eller har akut brug for læge.

I Region Syddanmark har man udviklet en model, hvor borgerne også bruger det nuværende vagtlægenummer 70 11 07 07 til skadevisitation og vagtlæge.

Artiklen fortsætter under annoncen

I dagtimerne fra 8 til 16 kommer borgerne i kontakt med sygeplejersker, der har mulighed for at drøfte henvendelserne med en læge, inden de henviser dem. Uden for normal åbningstid fra 16 til 8 er det vagtlægerne, der henviser borgerne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Sønderborg, Frivillige

Jesper Damm Andersen præsident for Rotary

28. juni 2022 Sønderborg

Drift- og logistikchef hos SIB Byggeri, Jesper Damm Andersen, er med virkning fra 1. juli præsident i Sønderborg Rotary Klub. På posten afløser han vicedirektør i Salus Boligadministration, Lisbeth Jakobsen, der har beklædt præsidentposten de seneste 12 måneder, skriver SIB. Jesper Damm Andersen, Lisbeth Jakobsen, udgør sammen med statsautoriseret revisor i EY og præsident elect […]

Læs mere...