Fra april: Kun et nummer til skadeklinik og vagtlæge

24. september 2013 Uncategorized

Regionsrådet venter at telefonerne kimer 200.000 gange om året hos visitationssygeplejersker og vagtlæger, når de pr. 1. april 2014 sidder klar til at henvise Region Syddanmarks borgere til den rigtige hjælp.

Sygeplejerskerne og vagtlægerne bliver en nemlig en del af den plan, som Regionsrådet i Region Syddanmark vedtog mandag, der redegør for, hvordan regionen vil visitere patienter, når de eksempelvis skal på skadestuen eller har akut brug for læge.

I Region Syddanmark har man udviklet en model, hvor borgerne også bruger det nuværende vagtlægenummer 70 11 07 07 til skadevisitation og vagtlæge.

Artiklen fortsætter under annoncen

I dagtimerne fra 8 til 16 kommer borgerne i kontakt med sygeplejersker, der har mulighed for at drøfte henvendelserne med en læge, inden de henviser dem. Uden for normal åbningstid fra 16 til 8 er det vagtlægerne, der henviser borgerne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. juni 2021 Erhverv, Sønderborg

Skiftedag: Sydtrafik ændrer i køreplanerne

15. juni 2021 Erhverv

Søndag den 27. juni er skiftedag for alle Sydtrafiks køreplaner. De fleste køreplaner har dog kun mindre ændringer, men i Sønderborg sker der større ændringer på kørslen mellem Aabenraa og Sønderborg, Gråsten og Aabenraa samt i bybusnettet. Det skriver Sydtraik i en pressemeddelelse. Linje 2 og linje 6 i Sønderborgs bybusnet nedlægges ved køreplansskiftet og […]

Læs mere...