Fra scenen ved Bobby med Haimons til solokoncert på Christiansborg

10. november 2017 Kultur

Musiker Tim Hansen fra Sønderborg er en mand, som de fleste musikinteresserede kender og han er altid glad for at komme ud med sin mikrofon og guitaren.

“Jeg er jo med i bandet Haimons, der blandt har spillet til Alsang på Holbøl Landbohjem og på Bobby Sønderborg inden for den seneste uges tid”, siger Tim Hansen til SønderborgNYT.

Men det er ikke altid, Tim Hansen har sine musikalske legekammerater med, når han er ude og spille.

“Jeg tager også alene ud og spiller – og det er nogle gange i en dagligstue eller på en scene et mindre sted”, siger Tim Hansen. Og snart kan Tim Hansen sætte flueben ved Christianborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er inviteret til Christiansborg, hvor jeg skal spille i Snapsetinget og det er da ret specielt lige at kunne skrive det ind på cv’et”, siger Tim Hansen.

Musikeren kan rigtigt mange sønderjyske og alsiske sange.

“Det er Synnejysk Algemeine, den forening, der tidligere hed Istedløvens Venner”, der har inviteret mig”, siger Tim Hansen, der glæder sig til at udbrede sønderjysk og alsisk kultur i hovedstanden.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Mandag var fire håndboldspillere på køkkenholdet

27. september 2022 Sønderborg

Mandag eftermiddag mødtes en gruppe børn og frivillige fra Ungdommens Røde Kors med fire af de seje håndboldspillere SønderjyskEs herrehold og det gjorde de for at hygge sig med at lave mad og spise sammen. SønderborgNYT fangede håndboldspilleren Rasmus Bech og ‘køkkenpigen’ Cecilie, som fortalte, hvilke opgaver, som de havde fået. “Vi har hakket chokolade, […]

Læs mere...