Fra søndag kan du sikre dig billet til Nord-Als Musikfestival

24. november 2016 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Lars Lilholt Band, Page Four, Thorbjørn Risager, Viggo Sommer og Big Fat Snake er nogle af de navne, som publikum kan glæde sig til at opleve på Nord-Als Musikfestival 2017.

Billetsalget åbner på søndag her på musikfestival.dk 

Festivalen ved Nordborg Slot byder altid på et godt og varieret program. 2017 er ingen undtagelse, og der vil være noget for enhver smag og aldersgruppe, når festivalen løber af stablen for 37. gang den 9.-10. juni 2017.

Publikum kan i 2017 blandt andet se frem til at opleve et af landets allerstørste live-navne, Lars Lilholt Band. Intet siger sommerkoncert og folkefest så meget, som når De lyse nætters orkester byder til fest med både fællessang og fællesdans. Utallige folkeklassikere som ‘Onkel Kristian’, ‘Cafe Måneskin’ og selvfølgelig alletiders kærlighedssang ‘Kald det Kærlighed’ gør det umuligt ikke at lade sig rive med, når Lilholt og hans spillemænd sætter festen i gang, skriver festivalledelsen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Masser af sjov

Med en gedigen blanding af De Nattergale-klassikere og sange fra egen skuffe er der lagt i ovnen til en rigtig god omgang underholdning, når Viggo Sommer og hans band “The Backhowlers” indtager scenen på Nord-Als Musikfestival. Det er musikalsk leg på højt niveau tilsat masser af humor og ægte jysk charme, hvor god musik og lækkert swingende blues blandes med røverhistorier fra Viggos lange karriere.

Verdensklasseblues

Der præsenteres også blues i verdensklasse på 2017-festivalen. Thorbjørn Risager er noget af det allerbedste, vi har herhjemme inden for blues-genren, hvilket allerede er blevet belønnet med to velfortjente Danish Music Awards. Sammen med bandet “The Black Tornado” er Thorbjørn Risager i fuld gang med at erobre resten af verden med et skarpt og sikkert mix af soul, blues og rock’n’roll. Det er blevet til hen mod 800 koncerter i 20 forskellige lande og massiv international ros. Musikken emmer af gennemslagskraft og musikalsk snilde. Det er kort sagt blues i verdensklasse!

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66)

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...