Fra tirsdag kan du se hvad Blæksprutterne kan være for dig

28. maj 2020 Sønderborg

Fra tirsdag og frem til udgangen af august har alle, der tager en tur til Rønhavepladsen, mulighed for at se alt det, som Blæksprutterne byder på.

“Vi har flyttet vores kreative værksteder ind på hjørnet af Perlegade og Rønhavepladsen, så flere får øjnene op for de aktiviteter og det fællesskab, vi har i Blæksprutterne”, siger blæksprutteleder Ole Stolberg.

Blæksprutterne er en forening, hvor rollerne som frivillige og brugere flyder sammen i kreative værksteder og rigtigt mange andre ting.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er her for de mennesker, der gerne vil være sammen med andre i dag- eller aftentimerne. Så i stedet for at være alene, kan man være sammen med andre. Rigtigt mange kommer også bare og drikker kaffe sammen med andre”, siger Ole Stolberg til SønderborgNYT.

Lige for tiden er der 130 mennesker, der har glæde af Blæksprutterne.

“Og vi vil rigtigt gerne have endnu flere frivillige med på holdet”, siger Ole Stolberg.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Kultur, Gråsten

Fint med besøgende til Høstmarkedet i Den Kongelige Køkkenhave

25. september 2021 Kultur

Både fredag og lørdag var der Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten – og lørdag gik der en del gæster rundt og nød både haven og solen. “Der har været pænt med gæster i dag, lørdag, mens det var mere sløjt fredag”, siger Kaj Nielsen fra Gråsten Æblefestivals styregruppe. Æblefestivallen har aflyst årets festival […]

Læs mere...