Fredag bliver to ildsjæle hædret med Frivillighedsprisen

24. september 2020 Sønderborg
Heidi Frederikke Jørgensen skal overrække Frivillighedsprisen
Heidi Frederikke Jørgensen skal overrække Frivillighedsprisen

Årets frivillighedsfest er aflyst – men Sønderborg Kommune uddeler Frivillighedsprisen alligevel. Og i år endog også en ekstraordinær pris, idet både betingelserne for og behovet for frivilligt socialt arbejde har været netop ekstraordinære.

De to priser – på hver 10.000 kroner – uddeles i Frivillighedens Hus på Frivillighedsdagen, fredag, hvor to medlemmer af Sundhedsudvalget, Heidi F. Jørgensen og Kirsten Bachmann overrækker dem, oplyser Sundhedsforvaltningen.

Dommerkomiteen, der har valgt prismodtagerne, bestod i år af Kirsten Bachmann, Peter Thomsen, der også er medlem af Sundhedsudvalget, og frivillighedskonsulent Johnny Gammelgaard Alfsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Almindeligvis overrækkes Frivilligprisen under den årlige frivilligfest, der finder sted i Nordals Idrætscenter – og selvom der er forskel på at blive hædret og få et bifald fra 1200 andre frivillige og så stå sammen med de tre, der overrækker prisen, så gør Corona-situationen, at det er sådan, det bliver.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 KV21, Sønderborg

Venstre og Konservative besøger landbrug

21. juni 2021 KV21

I dag, mandag, besøger Konservative og Venstre i Sønderborg landmand Jens Lei og Jack Nielsen fra DroneVic til en markvandring/overflyvning og snak om, hvordan et højteknologisk dansk landbrug ser ud i dag og i fremtiden. Besøget vil også fokusere på, hvordan vi kan sikre, at både vores teknologiske uddannelser på Alsion og vores stærke landbrugsskole […]

Læs mere...