Fredag er der igen CNL i Sønderborghus for de helt unge

22. januar 2017 Kultur

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Fredag bliver det igen tid til C.N.L. – diskoteket hvor flere hundreder børn får mulighed for at feste og danse til tidens rytmer i diskoteket eller nyde sodavand og slik sammen med de andre helt unge voksne.

Det foregår alt sammen i Sønderborghus mellem kl. 19 – 23.

“C.N.L. er et populært arrangement for børn fra 10 til 13 år, som Sønderborghus har gode erfaringer med gennem en årrække”, siger Lars Ole Hansen, leder i Sønderborghus, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborghus er et utroligt fedt sted at feste for ungerne. De ansatte og frivillige er gode til at skabe den rette stemning, hvor de unge får lov til at være sig selv på den mest positive måde – og det er bestemt et trygt sted at lade sine børn være med.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Sidst i oktober synger Medina ved en dinnerkoncert i Sergenten

2. oktober 2022 Erhverv

Velkommen til Medina, sangerinden, Medina, er Danmarks sangfugl og ukronede popdronning og den 29. oktober er hun på scenen til en dinnerkoncert i Sergenten på Sønderborg Kaserne. Til dinnerkoncerten byder Jesper Koch og hans stab på en tre-retters menu med buffet som hovedret og der er vand og vin ad libitum under middagen. Efter koncerten […]

Læs mere...