Fredag er der ny single fra Munch og Broderskabet

31. maj 2018 Kultur

Anders Munch og Broderskabet har brugt en rum tid i studiet og den 1. juni sender de en singlen, Hvornår får vi nok, på gaden.

“Sangens budskab er, at man skal være den, som man er og vi skal lade være med at rende og købe alt muligt for at følge trop med moden”, siger Anders Munch.

Senere kommer der et nyt album, hvor ti af sangene er valgt af bandets trofaste publikum.

“Vi spillede en intimkoncert på Skovby Kro og efter koncerten stemte publikum på de 15 nye sange vi spillede – og de 10 sange, der fik flest stemmer, kommer med på albummet”, siger Anders Munch og afslører, at han faktisk ikke havde planer om at skrive sange til et nyt album.

Artiklen fortsætter under annoncen

Originaler bedre end kopier

“Jeg havde tænkt mig at udgive et album, der skulle hedde Mine Larsen- og Gas-favoritter”, siger Anders Munch, der skrev til Kim Larsen for at få hans accept.

“Larsen sendte mig et postkort, hvor han skrev, jeg skulle fortsætte med at lave mine egne sange, så det var noget af et skulderklap”, siger Anders Munch.

Og faktisk harmonerer budskabet glimrende med budskabet i Anders Munchs single: Hvornår får vi nok, som jo handler om, man skal være den, som man er. Og når nu Kim Larsen er den bedste af alle til at være Kim Larsen, så kan Anders Munch og Broderskabet være dem, som de er.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bandet har tidligere udgivet albummet Forår i april, hvor en af sangene holdt 15 uger på Dansktoppen – og de rejser landet rundt og giver koncerter.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...