Fredag: Oplev Cirkus Panik i Børneland

4. juli 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Cirkus Panik opfører fredag en ægte gammeldags gøglerforestilling for hele familien i Børneland.

Artisterne er fra tre generationer – med den ældste artist på 84 år. Forestilling byder på enestående artisteri, humorfyldt klovneri og fortryllende magi og sluttes med et kæmpe ildshow. Alt holdt sammen af et tonestærkt og taktfast cirkusorkester.

Efter forestillingen tilbyder Cirkus Panik leg og udfordring til alle der har en cirkusartist gemt i maven. Der vil efter forestillingen være en times cirkusworkshop for hele familien med Cirkus Panik, skriver Ringriderfesten i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

-Cirkusworkshoppen er et tilbud til hele familien. Her er der mulighed for at prøve kræfter med de klassiske cirkusdiscipliner såsom jonglering, linedans, et-hjulet cykel, diabolo, devil-stick, hula-hop og akrobatik. Udtaler Miss Tatiana, Cirkusdirektør i Cirkus Panik.

22. juli 2024 Kultur, Nordborg

Der er plads til flere til ringriderfesten i Guderup

22. juli 2024 Kultur

Søndag er der ringridning i Guderup og dagen begynder med et rytteroptog, som starter klokken 11:30. Klokken 12 åbner telte, boder og Als Udlejnings legeland på pladsen – og frem til klokken 14 er der gratis sildebord til de, der køber en øl eller en sodavand. Omkring klokken 16 er der kongeomridning og klokken 17:15 […]

Læs mere...