Fredag: Oplev Cirkus Panik i Børneland

4. juli 2017 Kultur

Cirkus Panik opfører fredag en ægte gammeldags gøglerforestilling for hele familien i Børneland.

Artisterne er fra tre generationer – med den ældste artist på 84 år. Forestilling byder på enestående artisteri, humorfyldt klovneri og fortryllende magi og sluttes med et kæmpe ildshow. Alt holdt sammen af et tonestærkt og taktfast cirkusorkester.

Efter forestillingen tilbyder Cirkus Panik leg og udfordring til alle der har en cirkusartist gemt i maven. Der vil efter forestillingen være en times cirkusworkshop for hele familien med Cirkus Panik, skriver Ringriderfesten i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

-Cirkusworkshoppen er et tilbud til hele familien. Her er der mulighed for at prøve kræfter med de klassiske cirkusdiscipliner såsom jonglering, linedans, et-hjulet cykel, diabolo, devil-stick, hula-hop og akrobatik. Udtaler Miss Tatiana, Cirkusdirektør i Cirkus Panik.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...