Fredag: Oplev Cirkus Panik i Børneland

4. juli 2017 Kultur

Cirkus Panik opfører fredag en ægte gammeldags gøglerforestilling for hele familien i Børneland.

Artisterne er fra tre generationer – med den ældste artist på 84 år. Forestilling byder på enestående artisteri, humorfyldt klovneri og fortryllende magi og sluttes med et kæmpe ildshow. Alt holdt sammen af et tonestærkt og taktfast cirkusorkester.

Efter forestillingen tilbyder Cirkus Panik leg og udfordring til alle der har en cirkusartist gemt i maven. Der vil efter forestillingen være en times cirkusworkshop for hele familien med Cirkus Panik, skriver Ringriderfesten i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

-Cirkusworkshoppen er et tilbud til hele familien. Her er der mulighed for at prøve kræfter med de klassiske cirkusdiscipliner såsom jonglering, linedans, et-hjulet cykel, diabolo, devil-stick, hula-hop og akrobatik. Udtaler Miss Tatiana, Cirkusdirektør i Cirkus Panik.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...