Fredagskoncert i Augustenborg med superguitaristen Billy Cross i front

15. november 2016 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Kulturholdet i Midtals Idrætsforening i Augustenborg byder velkommen til en spændende koncertaften i Kultursalen i Augustenborg Hallerne fredag kl. 20.00, hvor “The Trio From Hell” leverer al den bedste musik fra Billy Cross’ karriere som soloartist og fra tiden med Delta Cross Band og også fra Amerikas barndom.

Musikken er en herlig blanding af autentisk rock, blues, rhytm and blues & country – hele kataloget af sange, der blev elektrificeret i ’50erne og ’60erne, men med den ene lille forskel, at The Trio From Hell sætter turboen på, når de spiller, så det lyder det som en blanding af Led Zeppelin og Eddie Cochran.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forhistorien om trioen er, at Mik Schack ringede til Billy Cross og sagde:

”Lad os tage ud at spille og lave lidt sjov. Du skal ikke sidde hjemme og glo ind i væggen, du skal sgu’ stå på en scene”.

Herefter kontaktede Billy Cross Flemming Ostermann og derefter var trioen en realitet og efter at have spillet rundt omkring i København, blev de hurtigt populære blandt folk, der var til ’good old rock’n’roll’ – og på fredag klokken 20.00 står trioen på scenen i Kultursalen i Augustenborg.

Du kan købe billet til koncerten hér.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66)
Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk