Fremtidens byggerier skal være bæredygtige

15. december 2021 Politik

I Sønderborg Kommune bliver der tænkt Verdensmål og i en forlængelse af det, så tænkes bæredygtighed ind i fremtidens byggeopgaver.

“På økonomiudvalgsmødet blev vi enige om, at kommunen fremover skal bygge bæredygtigt og for at sikre, at det nu også er bæredygtigt, så skal byggerierne have de kvalitetsstempler, der hører til”, siger borgmester Erik Lauritzen og han tilføjer, at det derfor bliver dyrere at bygge. Op til 1 1/2 procent dyrere.

“I udvalget er vi enige om, vi skal videre ad den vej, men der skal tages hensyn til både økonomi og kommunens organisation, hvor kommunens medarbejdere skal til at lægge det her lag oveni og beregne priser, når de laver udbudsmateriale, som Økonomiudvalget i sidste ende skal godkende”, siger borgmesteren.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Antallet af lokale Corona-smittede er 2500

23. januar 2022 COVID-19

Siden lørdag eftermiddag er antallet af Corona-smittede i Sønderborg Kommune steget med 144, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona – ifølge Statens Serum Institut – nu er oppe på 2500. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 42.018 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – […]

Læs mere...