Fremtidens Rådhus er på Økonomiudvalgets dagsorden

6. december 2020 Politik

Dengang Sønderborg Kommune købte kasernen blev der snakket om, at den eventuelt kunne bruges til at samle forvaltningerne under ét tag og samtidig fik kommunen regnet sig frem til, at det ville koste omkring 300 millioner kroner at bygge et helt nyt rådhus, hvor forvaltningerne kan dele adresse.

“I Byrådet var vi enige om, at det ville blive for dyrt at indrette kasernen til forvaltningerne og også for dyrt at bruge 300 millioner kroner på at bygge nyt. Derfor skal der kigges på, hvordan vi rykker forvaltningerne tættere på Rådhuset og dermed hinanden”, siger Stefan Lydal fra Dansk Folkeparti.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og for at sikre, der bliver kigget på det, så er ‘Fremtidens Rådhus’ et punkt på Økonomiudvalgets møde på onsdag

Det er netop besluttet, at Økonomiforvaltningen skal flyttes fra lejede lokaler i det gamle posthus og ned i kommunens egne lokaler i det tidligere teknikum.

En løsning er også, at der gøres brug af digitale muligheder.

“Og jeg har længe sagt, at det er muligt at holde møder via Skype – og den mulighed blev bredt ud i kommunen her under Corona-krisen”, siger Stefan Lydal, der ikke ser de store problemer i, at forvaltningerne ikke ligger tæt samlet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg synes, det giver mere mening, at forvaltningerne bor i bygninger, som kommunen ejer end det gør at leje lokaler”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Nordborg, Frivillige

Et ægtepar fra Nordborg og Frelsens Hær fik Brobyggerprisen

22. oktober 2021 Nordborg

Integrationsrådet overrakte torsdag ’Brobyggerprisen 2021’ til ægteparret Poul og Britt Sørensen fra Nordborg samt Frelsens Hær i Sønderborg. ”Brobyggerprisen er vigtig. Når vi hvert år i Integrationsrådet hædrer personer, virksomheder eller organisationer, så er det med det for øje at få sat et positivt fokus på det mangfoldige arbejde, der foregår hele tiden og som […]

Læs mere...