Fritidsfestens velkomstmusik var Sønderborg Gardens første 2017-koncert

3. april 2017 Kultur

Ved den årlige Fritidsfest forlden i Humlehøj hallen, blev gæsterne modtaget standsmæssigt. Den røde løber var rullet ud og Sønderborg Garden var med til at gøre modtagelsen af gæsterne ekstra festlig med en flot koncert.

Fritidsfesten var samtidig Sønderborg Gardens første arrangement i 2017. Vintermånederne bruger Sønderborg Garden på at øve deres kendte numre, men også på at skifte enkelte numre ud med nye, som faldt i publikums smag, skriver Sønderborg Garden i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Finn Dreier, som er arrangementsansvarlig i Sønderborg Garden glæder sig over alle arrangementer som Sønderborg Garden bliver bestilt til, men udtrykker nu alligevel en særlig glæde og stolthed over at spille i vores egen by.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. juni 2023 Kultur, Sønderborg

Skarp og underholdende sommerrevy

4. juni 2023 Kultur

Dette års udgave af Sønderborg Sommer Revy Show kommer flot omkring i adskillige aktuelle numre – og flere af dem er lokale. Der er lidt om ringridning, Als-Fynbroen, borgmesteren, vindmøller og så alt det andet fra nær og fjern, som de fleste af os også har en mening om. Hvis du kan li’ at blive […]

Læs mere...