Fritidsfestens velkomstmusik var Sønderborg Gardens første 2017-koncert

3. april 2017 Kultur

Ved den årlige Fritidsfest forlden i Humlehøj hallen, blev gæsterne modtaget standsmæssigt. Den røde løber var rullet ud og Sønderborg Garden var med til at gøre modtagelsen af gæsterne ekstra festlig med en flot koncert.

Fritidsfesten var samtidig Sønderborg Gardens første arrangement i 2017. Vintermånederne bruger Sønderborg Garden på at øve deres kendte numre, men også på at skifte enkelte numre ud med nye, som faldt i publikums smag, skriver Sønderborg Garden i en pressemeddelelse.

Finn Dreier, som er arrangementsansvarlig i Sønderborg Garden glæder sig over alle arrangementer som Sønderborg Garden bliver bestilt til, men udtrykker nu alligevel en særlig glæde og stolthed over at spille i vores egen by.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...