Frivillighedskonsulenten i rollen som frivillig Blæksprutte

2. december 2015 Sønderborg

Sønderborg Kommunes frivillighedskonsulent Johnny Gammelgaard brugte nogle af onsdagens timer på at være frivillig for Blæksprutterne, der igen er på plads i Føtex, hvor opgaven er at få kunder til at købe en ekstra ting i butikken og så give den til Blæksprutterne.

Johnny Gammelgaard og Ole Stolberg på indsamlerjob i Føtex.

Johnny Gammelgaard og Ole Stolberg på indsamlerjob i Føtex.

“De varer, som vi samler ind, giver vi videre til Kirkens Korshær, der sørger for, de bliver delt ud til udsatte familier til jul”, siger leder hos Blæksprutterne Ole Stolberg til SønderborgNYT.  Han fortæller, at flere foreninger har fået tilbudt at tage imod de indsamlede varer, men det er alene Kirkens Korshær, der havde mod på at stå for uddelingen.

“I dag er det Johnny Gammelgaard, der hjælper os og på den måde sender vi signalet om, at alle faktisk kan blive frivillige”, siger Ole Stolberg.

“Og skal man være lidt alvorlig, så er det min tanke at bakke op om Blæksprutterne, der på alle måder gør en stor forskel for mange mennesker og deres arbejde med at hjælpe udsatte familier gennem julen er en rigtig god sag”, siger Johnny Gammelgaard til SønderborgNYT.

Blæksprutterne har oplevet, at kundernes lyst til at bidrage ikke er så stor som tidligere.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk