Frode Sørensen: Byplanen gør ikke alle borgere glade

20. februar 2015 Samfund

Efter at have brugt timer på at læse og diskutere de mange høringssvar, der kom i forbindelse med offentliggørelsen af det første udspil til at gøre Sønderborgs bymidte mere brugervenlig og attraktiv, så er Teknik- og Miljøudvalget klar med en ny plan, som Byrådet først i marts skal sende i høring.

Frode Sørensen er tilfreds med den nye plan for Sønderborgs bymidte, hvor det er tydeligt, der er lyttet til borgerne.

Frode Sørensen er tilfreds med den nye plan for Sønderborgs bymidte, hvor det er tydeligt, der er lyttet til borgerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg lovede flere gange, at hvis bare borgerne skrev, hvad der skulle ændres ved planen, så ville vi se på det”, siger Frode Sørensen, som er formand for Teknik- og Miljøudvalget. På borgermøderne i forbindelse med høringen, så var der flere borgere, der højlydt sagde, at høringssvar er spild af tid, fordi de alligevel ikke tages alvorlig.

“Det nuværende udvalg og forvaltningen har lyttet til borgerne og vi har ændret på nogle ting i planen. Men alligevel er der nogle, der bliver skuffede. Tag for eksempel Sdr. Havnegade. Her var der tre forslag til, hvordan den skal blive. Vi har valgt det ene forslag og dermed skuffer vi dem, der stod bag de to andre”, siger Frode Sørensen til SønderborgNyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Frode Sørensen mener, at når man sender sager i høring, så skal man være parat til at rette planen ind efter svarene.

“Hvis ikke man er det, så er der ingen mening med høringer”, siger han.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...