Frode Sørensen: Byplanen gør ikke alle borgere glade

20. februar 2015 Samfund

Efter at have brugt timer på at læse og diskutere de mange høringssvar, der kom i forbindelse med offentliggørelsen af det første udspil til at gøre Sønderborgs bymidte mere brugervenlig og attraktiv, så er Teknik- og Miljøudvalget klar med en ny plan, som Byrådet først i marts skal sende i høring.

Frode Sørensen er tilfreds med den nye plan for Sønderborgs bymidte, hvor det er tydeligt, der er lyttet til borgerne.

Frode Sørensen er tilfreds med den nye plan for Sønderborgs bymidte, hvor det er tydeligt, der er lyttet til borgerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg lovede flere gange, at hvis bare borgerne skrev, hvad der skulle ændres ved planen, så ville vi se på det”, siger Frode Sørensen, som er formand for Teknik- og Miljøudvalget. På borgermøderne i forbindelse med høringen, så var der flere borgere, der højlydt sagde, at høringssvar er spild af tid, fordi de alligevel ikke tages alvorlig.

“Det nuværende udvalg og forvaltningen har lyttet til borgerne og vi har ændret på nogle ting i planen. Men alligevel er der nogle, der bliver skuffede. Tag for eksempel Sdr. Havnegade. Her var der tre forslag til, hvordan den skal blive. Vi har valgt det ene forslag og dermed skuffer vi dem, der stod bag de to andre”, siger Frode Sørensen til SønderborgNyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Frode Sørensen mener, at når man sender sager i høring, så skal man være parat til at rette planen ind efter svarene.

“Hvis ikke man er det, så er der ingen mening med høringer”, siger han.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...