Frode Sørensen starter springvand i Mølleparken

25. marts 2015 Sønderborg

Foråret er på vej, og borgere, der nyder turen omkring Mølledammen, kan fra på lørdag glæde sig over, at springvandet genoplives.mølleparken1

Der sker lørdag kl. 11, hvor formanden for Teknik- og Miljøudvalget, Frode Sørensen, trykker på startknappen til det nye springvand.

Artiklen fortsætter under annoncen

For en del år siden havde søen et springvand, men da det gik i stykker, blev det ikke repareret, fordi det var forældet og i givet fald skulle udskiftes med et nyt og mere moderne. Den omkostning er sparet i nogle år, men nu er det ganske vist:

“Jeg lovede i efteråret, at Mølledammen ville få sit springvand igen, så jeg er glad for, at det nu lykkes. Det skaber liv omkring søen og er dejligt beroligende at se på. Det er også med til at ilte vandet i søen og dermed forbedre vandkvaliteten”, siger Frode Sørensen, der glæder sig til at gense springvandet og håber, at mange andre borgere vil dele oplevelsen med ham på lørdag.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 KV21, Sønderborg

Venstre og Konservative besøger landbrug

21. juni 2021 KV21

I dag, mandag, besøger Konservative og Venstre i Sønderborg landmand Jens Lei og Jack Nielsen fra DroneVic til en markvandring/overflyvning og snak om, hvordan et højteknologisk dansk landbrug ser ud i dag og i fremtiden. Besøget vil også fokusere på, hvordan vi kan sikre, at både vores teknologiske uddannelser på Alsion og vores stærke landbrugsskole […]

Læs mere...