Frokostjazz: Hans Jørn Wolff All Star Jazzband i Det Sønderjyske Køkken

15. august 2018 Kultur

Hans Jørn Wolff All Star Jazzband, som i 17 år har spillet til frokostjazz på forskellige adresser i Sønderborg en gang om måneden, arbejder nu sammen med Det Sønderjyske Køkken i Perlegade, som fremover vil lægge hus og køkken til de månedlige jazzarrangementer.

Der er koncert i de nye rammer søndag den 2. september fra kl.12.

Artiklen fortsætter under annoncen

Cafeen og bandet er på flere måder et godt match: Som Det Sønderjyske Køkken bygger bro mellem det lokale, kulturhistoriske køkken og nutiden formidler Hand Jørn Wolff All Star Jazzband den traditionelle jazz på en nærværende og i høj grad nutidig maner. Varemærket er medrivende, swingende og energisk jazz leveret med godt humør, skriver Det Sønderjyske Køkken.

Det Sønderjyske Køkken vedkender sig egnens madkultur, som er påvirket af grænselandets omskiftelige historie. Jazzbandet er et grænseoverskridende musikalsk samarbejde mellem tre danske og to tyske musikere, som udover at spille i andre sammenhænge har fundet sammen i et sønderjysk jazzband:

Artiklen fortsætter under annoncen

Hans Jørn Wolff, trommer og vokal Finn Burich, trombone og vokal Erling Tjørnelund, kontrabas Etlef Jacobsen, saxofoner Christoph Cringle, banjo og vokal

Vil man være sikker på en plads er det en god idé at reservere og forudbetale på mail@detsoenderjyskekoekken.dk

For kr. 150,- reserverer man en plads med musik og frokostjazzmenu incl. en øl/vand/vin.

Artiklen fortsætter under annoncen

For kr. 50,- reserverer man musik og siddeplads incl. en øl/vand/vin.

Man kan også tage chancen og kigge forbi uden at forudbestille, men så er der ikke garanti for en plads.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. august 2022 Kultur, Sønderborg

Kulturens huse skal sælges – uden det rammer indholdet

12. august 2022 Kultur

Kommunen har planer om at sælge sin del af Alsion, som blandt andet omfatter koncertsalen – og Sønderborghus og Sønderborg Teater skal også på salgslisten. “Det er vigtigt for mig, at brugerne af de tre steder drages ind i processen, så vi kan bevare den kultur, som vi har i Sønderborg”, siger Christel Leiendecker, som […]

Læs mere...