Frokostjazz, vin, fadøl og kyllingesalat i Det Sønderjyske Køkken

30. september 2018 Kultur

Søndag middag stod den på ørehængende jazz og velsmagende kyllingesalat i Det Sønderjyske Køkken.

“Vi har lavet kyllingesalaten af økologiske kyllinger fra Asserballe og garneret den med blandt andet spinatblade”, siger køkkenchef Sune Axelsen.

“Det er rigtigt dejligt at være i det Sønderjyske Køkken, hvor der er en rigtig god akustik. Så vores trofaste stampublikum ser ud til at holde fast i traditionen med at gå tiol frokostjazz”, siger Hans Jørn Wolff til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det Sønderjyske Køkken trak lod blandt de mange, der havde forudbestilt plads og a nretning til arranmgementet med Hans Jørn Wolff All Star Jazzband. Gevinsten var gratis mad og adgang for to til resten af sæsonen med frokostjazz.

“Vinderen er Lise Guldberg”, annoncerede Jesper Kock. Det fik Hans Jørn Wolff til at gemme sig lidt bag trommerne.

Lise Guldberg og Hans Jørn Wolff er nemlig kærester.

Husk at bestille i forvejen

Det Sønderjyske Køkken havde gæster på samtlige siddepladser i restauranten og enkelte dukkede op i håbet om at få anretning og siddeplads, selvom der skulle forudbestilles.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vil man være sikker på en plads er det en god idé at reservere og forudbetale på mail@detsoenderjyskekoekken.dk For 150 kroner reserverer man musik og frokostjazzmenu incl. en øl/vand/vin”, siger Jesper Kock fra Det Sønderjyske Køkken.

Næste omgang Frokostjazz er den 28. oktober.

For 50 kroner reserverer man musik og siddeplads incl. en øl/vand/vin. Man kan også tage chancen og kigge forbi uden at forudbestille, men så er der ikke garanti for en plads .

Se BILLEDER HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk