Futsal: Sønderborg Inter udspillede Hjørring i topopgøret

16. februar 2019 Kultur

Det var et velforberedt SUB Sønderborg Inter, der lørdag eftermiddag tog imod Hjørring i Humlehøjhallerne i topopgøret i Futsal Liga Vest. Og den spændende kamp blev fulgt af rigtigt mange tilskuere.

“Hvis vi spiller uafgjort, så er det Hjørring, der ligger helt i toppen i Liga Vest. Vi skal have en sejr for at tage pladsen”, sagde målmand Dennis Skipper til SønderborgNYT inden kampen.

Spillerne blev fulgt på banen af børnene fra DGIs Futsal-skole, hvor flere af Sønderborg Inter-spillerne stod for træningen i vinterferiens første dage.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Inter sejrede 6-1

Sønderborg Inter vandt med hele seks mål mod et, så det var en solid sejr og forude er det ikke umuligt, det er Brøndby, der venter.

“Det ved vi om en uges tid, når den anden liga har spillet deres kampe”, siger Dennis Skipper.

I dagens kamp høstede begge hold hver et par gule kort – og Hjørring fik desuden et rødt.

Efter anden halvleg blev fløjtet i gang var Sønderborg Inter hurtige til at scores deres tredje mål – og herfra var der ingen spænding om resultatet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gang på gang blev Hjørrings angrebsspil trevlet op, men alligevel fik nordjyderne scoret en enkelt gang.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...