Futsalhold fra Midtals vandt den tredje DM-guldmedalje

Arkivfoto
Arkivfoto
16. marts 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Adam Vest og Dan Nielsens talentfulde årgang 1999 gjorde det endnu engang, og vandt dermed DM Guld for 3. år i træk.

Det blev en utrolig spændende kamp, hvor tilskuerne fik en fantastisk oplevelse og nerverne hang ude på tøjet.

Midtals var det bedst spillende hold i første halvleg og Jesper Nielsen bragte Midtals foran 1-0, hvilket forblev stillingen frem til halvleg.

I anden halvleg tog Aalborg deres målmand ud og spillede med fem markspillere. Det resulterede i en udligning til 1-1, skriver DKFutsal.dk

Aalborg gik tilbage til at bruge deres målmand i resten af 2. halvleg og da de to halvlege var slut stod der 1-1 på måltavlen med en halvleg til hvert hold.

Kampen skulle derfor i 2 x 5 minutters forlænget spilletid. Midtals var mest i boldbesiddelse, men Ålborg havde en stor chance ved et hjørnespark.

I kampens sidste sekund fik Esben Hansen bolden på kanten af feltet og tog et træk og sparkede bolden ind til kampens slutresultat 2-1 til Midtals IF.

Spillere og forældre kunne derefter bryde ud i stor jubel. Holdet havde sikret sig det tredje DM guld.

Martin Paustian Pitter blev efterfølgende af DBU kåret som stævnets spiller.