Fysisk og mental træning i naturen

7. maj 2020 Sønderborg

Fysisk og mental træning i naturen er et tilbud til alle, der ønsker en helhedsorienteret træning.

Træningen vil foregå udenfor på små hold á 6-7 personer. Fællesskabet vil være en prioritet. Samtidig vil vi holde afstand og overholde sundhedsstyrelsens anbefalinger, skriver  Annie Vase, fysioterapeut, selvudviklingskonsulent og master i naturbaseret terapi og sundhedsfremme i en pressemeddelelse

Træningen vil indeholde fysisk udfoldelse på balancebaner, styrketræning ved træer og bænke. Der vil -efter behov -være mulighed for instruktion i specifikke øvelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Træningen sluttes af med udspænding og mentale aktiviteter/mindfulness. Eksempelvis åbne sanserne for naturen, koble af siddende op af et træ, bruge havets brusen osv.

Mødested: P-pladsen på Marina Allé i Sønderborg.

Varighed: Ca. 60 til 75 minutter. Vi går ialt ca. 3 kilometer, hvor der er indlagt forskellige øvelser/aktiviteter undervejs.

Tidspunkter: Hold 1. Mandage kl. 14.00 – 15.15

Hold 2. Torsdage kl. 14.00 – 15.15

Tilmelding til Annie Vase på tlf. 3053-9812 – læg besked og hun ringer tilbage.

Artiklen fortsætter under annoncen

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 112, Sønderborg

Politiet hilste på cyklisterne gågaden

27. juli 2021 112

Tirsdag eftermiddag kom der, helt som der plejer, adskillige mennesker cyklende i gågaden. Men i eftermiddag stod politiet klar og de fik fat på flere af cyklisterne, som blev noteret. “Og kommer der varevogne eller andre biler, så snupper vi også dem”, sagde en af betjentene til SønderborgNYT. Der må køres varer til butikkerne frem […]

Læs mere...