Gå en søndagstur for Julemærkehjemmene

6. november 2015 Samfund

Gå en frisk juletur, og hjælp sårbare børn i Danmark til at genfinde glæden og selvtilliden. Søndag  går det løs igen landet over, når den traditionsrige Julemærkemarch for 39. gang samler ind til driften af landets fire jmf-logoJulemærkehjem.

Sidste år meldte hele 15.838 friske fodgængere og løbere sig til at gennemføre en rute på enten 5 eller 10 kilometer. Dette resulterede i en kontant donation til Julemærkefonden på imponerende 1.000.002 kroner. I år er målet at overgå dette rundhåndede beløb, afslører talsmand for Julemærkemarchen, Karl Arvidson i en pressemeddelelse:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi vil gerne være med til at sikre sårbare børn i Danmark adgang til et bedre liv uden mobning og isolation. Hvis vi i år når pænt over millionen, er det et fantastisk resultat, som vil kunne mærkes i Julemærkefondens husholdningskasse”, siger talsmanden.

Som noget nyt i år foregår tilmelding udelukkende via  www.julemaerkemarchen.dk  – hvor det blandt andet er muligt at vælge startkort med diplom eller startkort med diplom og medalje.

I Sønderborg er startstedet Sønderskovskolen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Borgmesteren takker alle brandmændene og -kvinderne

29. juli 2021 Samfund

På egne og på fællesskabets vegne udtrykker borgmester Erik Lauritzen en kæmpestort tak til nogle mennesker, der løser en ufattelig vigtig samfundsopgave. Mens mange af os holder ferie og de fleste af os nyder sommeren, så har mange mange ansatte og frivillige i vores beredskab knoklet med een af de værste brande i nyere tid […]

Læs mere...