Gå ikke glip af Gunhild Blochs påskeudstilling

16. april 2019 Kultur

Hvis du skal rundt og se kunst på Als i påsken, så giver det rigtig god mening at lægge turen om Friheds Allé nummer 16 i Sønderborg, hvor Gunhild Bloch udstiller malerier og keramik.

“Når jeg maler, henter jeg inspiration i en parallel verden og det er som om, jeg får meddelelser, som jeg udtrykker”, siger Gunhild Bloch, der har undervist i drømmeterapi, hvor deltagerne malede ud fra deres drømme. Hun har også haft kursister med på rejser, hvor hun underviste i malerkunsten.

Hun fortæller, at man kan sige, at hun meget arbejder med overgangen til en anden bevidsthed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gunhild Bloch har undret sig over, om det, som hun oplever, når hun arbejdede med drømmeterapi, virkeligt holder.

“For at finde ud af det, tog jeg astrologi-uddannelsen”, siger hun.

“Egentlig er jeg uddannet pottemager og har undervist på højskolen i Sønderborg”, siger Gunhild Bloch, der nu bor i den tidligere forstanderbolig, hvor der er rigtigt mange malerier og også meget keramik at kigge på.

Gunhild Bloch, der også var med til at starte Sønderjyllands Kunstakademi, underviser ikke længere, men koncentrerer sig om sin egen kunst.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er i Indien hver vinter og der maler jeg altid noget af det, som jeg ser”.

Til glæde for andre

Gunhild Blochs kunst udstilles rundt omkring i landet, når nogen inviterer hende til at udstille.

“Forresten har Galleri Himmerland givet et af mine værker til psykiatrisk afdeling i Aalborg og det er da en gestus”, siger Gunhild Bloch.

På udstillingen i påskedagene kan du også købe et af Gunhild Blochs malerier med hjem – og de er i prisklasser, hvor alle har en chance for at få noget med sig.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...