Gallapremiere på I Krig og Kærlighed – skal du med?

3. oktober 2018 Kultur

Sidst på eftermiddagen den 11. november vil Alsion myldre med skuespillere, journalister, tv- og filmstjerner. Da foregår gallapremieren på den længe ventede dansk-tyske historiske storfilm,

I Krig & Kærlighed, inde i Koncertsalen Alsion.

Mange særligt inviterede gæster vil indtage salens røde sæder. Yderligere har arrangørerne, Sønderborg Kommune og Fridthjof Film, valgt at sætte 130 billetter til salg til denne begivenhed og på den måde give offentligheden mulighed for at overvære gallapremieren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetsalget åbner fredag 12. oktober 2018 klokken 10 HER PÅ, www.billetten.dk.

Billetterne sælges efter først-til-mølle-princippet, skriover Sønderborg Event.

Det sker til gallapremieren

Arrangementet 11. november begynder klokken 17 med rød løber og diverse underholdning i Alsions foyer- og cafeområde. Blandt underholdningen er skuespillere fra Det lille Teater i Gråsten og musikere fra Sønderjyllands Symfoniorkester. Arrangementet inkluderer en let bespisning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Senest klokken 18.10 skal alle være til stede i salen, hvorefter dørene lukker. Borgmester Erik Lauritzen og direktør for Fridthjof Film, Ronnie Fridthjof, byder velkommen. Herefter går filmen i gang.

Billetterne koster 130 kroner inklusiv billetgebyr.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 Uddannelse, Sønderborg

Åbent Hus på Erhvervsakademi SydVest i Alsion i morgen lørdag

3. februar 2023 Uddannelse

Erhvervsakademi SydVest, EASV, i Sønderborg inviterer til åbent hus i morgen, lørdag den 4. februar, i Alsion, hvor alle interesserede kan kigge forbi. På dagen vil der være mulighed for at møde nuværende studerende, undervisere og vejledere. Det skriver EASV. Til åbent hus-arrangementet er der mulighed for at møde nuværende studerende samt undervisere og vejledere, […]

Læs mere...