Galleri Nexus udstiller hos Galleri L’Atelier

16. februar 2019 Kultur

Det er Galleri Nexus fra Uge ved Tinglev, som for en tre ugers periode kommer på ’fransk visit’ hos Galleri L’Atelier i Havbogade i Sønderborg fra den 21 februar til den 14 marts.

Udstillingen der slet og ret hedder ’Pop Up’, viser samtidskunst af de tre danske kunstnere Eskild Beck, Pernille Bejer og Dan Thuesen samt af Mey Bauer fra Tyskland og den anerkendte irske kunstner Conor Walton.

Herudover vil der være en lille afdeling af moderne og klassisk kunst med særlig tilknytning til Sønderborg og Als, skriver galleriet i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her vises kunst af blandt andre brødrene Johannes og Fritz Carstensen, Willy Birckner, Johanne From Clausen og Peter Sandkam-Møller.

Pop-up’ åbner med en lille fernisering torsdag den 21 februar klokken 17-19.

Herefter kan udstillingen ses i Galleri L’Atelier til og med 14. marts på tirsdage og torsdage mellem 11 og 17 samt lørdage og søndage fra klokken 11 til 15.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådet skal godkende forandringer i forvaltningsstrukturen

6. december 2021 KV21

Gennem konstitueringsforhandlingerne er der løbende arbejdet på at ændre på kommunens forvaltninger og dermed på Styrelsesvedtægterne – og når det sker, så skal ændringerne godkendes på to byrådsmøder, der skal holdes med mindst seks dages mellemrum. Det første af møderne blev holdt i den forgangne uge og på torsdag skal forandringerne endeligt godkendes. Politikerne skal […]

Læs mere...