Gamle Herr Larsen rocker stadig

19. marts 2015 Kultur

IMG_0079

 

Anmeldelse:

Danmark har fostret mange store musikere gennem tiderne, men ej ret mange af dem, kan måle sig med den gamle legende, Kim Larsen. Torsdag aften fyrede en veloplagt Kim Larsen så op under små 400 publikummer på SønderborgHus. Og ja, det kan godt være Herr Larsen går med stok, det kan også godt være, at han så småt har nået en alder, hvor han ikke kan holde til at stå op en hel koncert, men det forhindrer under ingen omstændigheder Herr Larsen i at give den fuld gas med både nye og gamle numre.

Der hersker ingen tvivl om, at det var de lidt ældre numre, der var mest populære torsdag aften. Der blev skrålet med på sangen om bananerne, vi fik hilst på strisserne midt om natten, vi var med i Koreakrigen ombord på hospitalsskibet Jutlandia og vi var tilbage i oprørstiden, og sang med på Rabalderstræde, jojo .. de var der skam, og der blev så sandelig også både sunget og danset.

Ung og gammel følges

IMG_0110

12-årige Thomas og hans næsten 70-årige bedstefar, var blandt de 400 koncertgæster der festede med Kim Larsen og Kjukken torsdag aften på Sønderborghus. Thomas var dog lidt skuffet over, at hans store idol ikke havde tid til at hilse på ham.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med til aftenens koncert, var også 12-årige Thomas Paulsen og hans næsten 70-årige bedstefar, som begge er kæmpe fans af Kim Larsen.

Thomas er et levende Kim Larsen-opslagsværk. Der er ikke den ting den 12-årige ikke ved om Kim Larsen. Og skulle der være noget, han ikke har styr på, så har bedstefar det helt sikkert.

Thomas har tidligere lavet en opgave i skolen, hvor han skrev om Kim Larsen, så vi har her at gøre med en vaskeægte fan.

Derfor var glæden også stor, da Thomas fik en billet til torsdagens Kim Larsen koncert i julegave. Thomas og bedstefar, var begge helt vilde med aftenens oplevelse, og mon ikke de to fans er at finde i forreste række, når Kim Larsen til sommer optræder i Mølleparken.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Klik HER for at se billeder fra aftenens koncert

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Ellen Trane Nørby bliver ny formand i Sønderborg Forsyning

8. december 2021 KV21

Venstres Ellen Trane Nørby tog ikke selv en udvalgsformandspost, da partiet konstituerede sig og det er der en god forklaring på. “Vi skal bruge vores mandater bedst muligt og derfor har jeg fået formandsposten i Sønderborg Forsyning. Det er en vigtig post, hvor jeg blandt andet vil være med til at sikre, at det kommende […]

Læs mere...