Gang i motorsave og økser på Slotskajen

19. juni 2016 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Søndag eftermiddag lød det første brøl fra en motorsav på Slotskajen i Sønderborg og dermed er Wood Sculpture 2016 i fuld gang. Men inden maskinen fik lov til at brumme, gav viceborgmester Aase Nyegaard arrangementet nogle ord med på vejen:

“Nu er det femte gang, der er Wood Sculpture i Sønderborg og det er en begivenhed, som rigtigt mange mennesker har taget til sig. Vigtigt er det også at huske på, at de færdige værker fra de tidligere år ikke er væk, men står forskellige steder i kommunen, hvor enhver har mulighed for at se dem. Det samme kommer til at ske med de værker, der bliver lavet den kommende uge”, siger viceborgmesteren.

Artiklen fortsætter under annoncen

De otte kunstnere trak hver et nummer og under teltduen står en træstamme med samme nummer.

“Nogle stammer egner sig bedre til de enkelte skulpturer end andre. Så det var fint at se, at kunsterne var hurtige til at få byttet plads, så de alle får det bedst mulige afsæt til at lade spånerne flyve”, siger Ron Bader fra Sønderborg Iværksætter Service til SønderborgNYT. I den kommende uge er han praktisk medhjælper ved Wood Sculpture.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 47)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 57)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Kultur, Sønderborg

Hyggelig Sankt Hans på Fluepapiret

23. juni 2021 Kultur

En lille smule regn ødelagde ikke Sankt Hans-aften på Fluepapiret, hvor folk hyggede sig, mens  Michael Vogensen og Petersen spillede og sang – og lidt senere dukkede Ballonklovnen Finn også op og lavde sjove ballonfigurer til en masse af de børn, som havde taget deres forældre med til Strandpromenaden. Et ekstra krydderi på aftenen var, […]

Læs mere...