Genbrugskroner fra Tandslet til Julemærkehjemmet

27. februar 2020 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Forstander Lasse Balsgaard og en flok børn tog torsdag eftermiddag på besøg i genbrugsbutikken i Tandslet – og det viste sig at blive en ret indbringende tur.

“Vi vil gerne give Jer vores overskud, der lige nu er på hemmeligt beløb”, sagde Lone Wonsild fra Tandslet Genbrug.

Hun bad børnene lægge nogle ark med bogstaver i den rigtige rækkefølge – og derefter skulle siderne vendes en efter en.

Det gav talrækken 1-2-5-0-0-0.

“I får altså 125.000 kroner med Jer hjem”, sagde hun. Efter ordene var der kaffe og småkager – og i stedet for småkager fik børnene lov til at finde hver en lille ting på de mange genbrugshylder.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Tusinde tak skal I have. De penge vil vi bruge på at sætte vores forhindringbane i stand – og når den er klar, så bliver I inviteret ned og prøve den”, sagde Lasse Balsgaard.

Flere penge

Det var ikke alene Tandslet Genbrug, som stod med penge klar til Julemærkehjemmet. En mand fra lokalområdet, Claus Peter Jensen, stod med en kuvert med kontanter.

“Jeg er lige fyldt 70 år og i stedet for gaver, så ønskede jeg en donation til Jer og jeg fik 7.500 kroner, som I skal bruge på oplevelser til børnene”, sagde han og gav pengene til Lasse Balsgaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan læse mere om Julemærkehjemmet, som ikke støttes af det offentlige HER på LINKET

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

20. maj 2024 112, Sydals

Frivillige brandmænd gjorde vejen sikker igen

20. maj 2024 112

Mandag aften blev der ringet efter Beredskab Sønderborgs indsatsleder, Jeppe Jørgensen, fordi der var brug for hans hjælp på Kegnæs. “Der var spildt noget olie på vejen, så jeg kaldte Kegnæs Frivillige Brandværn, der smed kattegrus på og fjernede olien, så det igen er sikkert at køre der”, siger Jeppe Jørgensen til SønderborgNYT

Læs mere...