Genhørs-glæde med Trille Band

21. februar 2015 Kultur

IMG_6372Tilbage i ’70erne og ’80erne, var sangerinden Trille verdenskendt  indenfor Danmarks grænser. Mange af hendes sange indgår i den danske sangskat, så da der lørdag aften stod Trille på plakaten, havde en del sneget sig ind i Teatersalen på Sønderborghus, for at opleve en genhørsglæde med mange af de sange, de er vokset op med.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men egentlig var det slet ikke Trille, der stod på scenen, istedet havde skuespilleren/sangerinden Mette Marckmann, overtaget rollen som Trille, selvfølgelig med den originale Trilles accept. Men det var også det eneste, der var ændret. Ellers var alt som i de gode gamle dage. For første gang i 26 år var Trilles musikere atter samlet med Ole Fick (guitar), Øyvind Ougaard (klaver og harmonika) og Hugo Rasmussen(kontrabas) på scenen og nu med Mette Marckmann til at fortolke Trilles sange. De gamle musikere genoplivede stemningen fra dengang.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klik HER for at se billeder fra aftenens koncert.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...